Sverre Genser & Tilbehør, Grå Petrol

DG 365-14

  kr 590,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Kari Haugen
  • Passer til
   Gutt

  Sverre Genser og Tilbehør i Grå Petrol Baby Ull, er hentet fra Dale Gull og Fin Retro til Baby og Kids - katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Det er ingen ende på hva man kan skape ut fra alle de flotteste skattene vi finner i Dales GULL-arkiv. Dette er tradisjonsmønstrene som skal glede nye generasjoner småtroll, mamma-strikkere, tanter, bestemødre – og en pappa, onkel og bestefar eller to.

  Det gjelder å velge i overfloden av flotte mønsterborder før de slås sammen med nye strukturer, fine fletter og høvelig hullstrikk. Det er som et puslespill der utfordringen er å få elementene til å spille på lag og gå opp i en ny enhet.

  STØRRELSER
  2 (4) 6 år


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 64 (68) 72 m
  Hel lengde ca 38 (40) 44 cm
  Ermelengde ca 24 (27) 33 cm

  PINNEFORSLAG
  Liten rundp og strømpep nr 2,5 og 3


  STRIKKEFASTHET
  28 m glattstrikk og mønster på p nr 3 = 10 cm
  23 omganger mønster etter diagram A på p nr 3 = ca 7 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.