Thelma Kids Genser, Rosa Sløyfe

DG 372-02

  kr 594,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Jente

  Thelma Kids genser i Rosa Sløyfe er hentet fra Rosa Sløyfe by Line Langmo katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  I denne katalogen er det Line Langmo som fronter Rosa sløyfe-aksjonen med en ny og lekker strikkekolleksjon i de superpopulære garntypene Line Langmo Påfugl og Du Store Alpakka Bling. 

  For hvert solgte nøste går 5 kroner til brystkreftsaken og forskning på senskader etter brystkreftbehandling. Vi er stolte av å kunne bidra i en så viktig sak. Pengene går til forskning på senskader etter brystkreft. Økt kunnskap vil gjøre det lettere å forstå og akseptere at kreftfri ikke alltid betyr det samme som frisk. For stadig flere som overlever brystkreft, gjenstår kampen om å bli frisk.


  STØRRELSER
  2-4 (6-8) 10-12 år


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 74 (86) 98 cm
  Hel lengde ca 42 (50) 58 cm
  Ermelengde ca 28 (34) 40 cm

  PINNEFORSLAG

  Stor rundp nr 5 og 6
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET

  13 m glattstrikk på p nr 6 = 10 cm
  21 m flettestrikk på p nr 6 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.