Vågå Genser

DG 376-06

  kr 902,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Brit Frafjord Ørstavik, Dale Garn
  • Passer til
   Dame

  Vågå Genser er hentet fra katalogen Dale Gull, Vintage favoritter, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vi elsker Dale-GULL – de gode, gamle koftemønstrene som har vært med oss i 60–70 år og lenger. Dette er det staselige arvesølvet vi stadig børster støvet av. Det er også en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd. 

  Vi har fokus på kvalitetsgarn. Og vi er overbevist om at de gamle, ikoniske mønstrene kler nye, myke og tynnere garntyper i fineste alpakka og alpakka-blends, dvs Dale Alpakka og Alpakka Forte i lekre meleringer. Du får et lett og supermykt plagg, og det er godt å vite at Dales alpakka har flere «best-i-test»-resultater som viser at det ikke siger, og holder seg svært godt i bruk og vask. Dette er plagg du vil ha glede av lenge. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige strikketimer i et praktplagg.

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 88 (96) 104 (115) 127 cm
  Hel lengde ca 60 (62) 64 (66) 68 cm
  Ermelengde ca 48 cm, eller ønsket lengde 

   

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3
  Liten rundp nr 2,5 

  STRIKKEFASTHET
  26 m mønster og glattstrikk på p nr 3 = 10 cm
  32 omganger mønster og glattstrikk på p nr 3 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.