Alura Genser, Denimblå

DG 388-04

  kr 658,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Brit Frafjord Ørstavik
  • Passer til
   Dame

  Alura genser i Denimblå er hentet fra katalogen Dale Fashion - Magisk Alpakka fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Alpakka Magic er det eventyrlig myke, lette, kabelspunnede garnet som både er superdrøyt, godt på pinnene, og alltid gir et like fint og jevnt maskebilde. Uansett hva du liker best kommer er dette et garn som egner seg til både hekle- og strikketeknikker, og alle typer plagg til baby, barn og voksne. 

  I Magisk Alpakka katalogen finner du lekker lace, flotte fletter, patent- og strukturstrikk – som et maskemykt overflødighetshorn. Du får nette og lette fasonger, og plagg som funker like bra til jeans, kjole og skjønne silkeskjørt.

  Her har vi samlet den fineste feriestrikken. Du vet, genseren du tar på deg en småkjølig sommerkveld etter en het dag i sola. Garnet er så mykt at du trenger ingenting under. Samtidig er dette plagg som er like aktuelle utover høsten. Har du noen favoritter til strikkelista? Som vanlig viser vi flere fargeversjoner, og siden alt er ensfarget er det enkelt å velge en personlig favorittfarge.


  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 89 (97) 105 (119) 129 cm
  Hel lengde ca 53 (55) 57 (59) 61 cm
  Ermelengde ca 48 cm, eller ønsket lengde

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundp og strømpep nr 6 og 8
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET

  15 m glattstrikk på p nr 8 = 10 cm
  11 m diagram = 8 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.