Coraline Genser, Petrol

DG 388-17

  kr 846,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Rosa Sløyfe Collection
  • Passer til
   Dame

  Coraline Genser i Petrol er hentet fra katalogen Dale Fashion - Magisk Alpakka fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Alpakka Magic er det eventyrlig myke, lette, kabelspunnede garnet som både er superdrøyt, godt på pinnene, og alltid gir et like fint og jevnt maskebilde. Uansett hva du liker best kommer er dette et garn som egner seg til både hekle- og strikketeknikker, og alle typer plagg til baby, barn og voksne. 

  I Magisk Alpakka katalogen finner du lekker lace, flotte fletter, patent- og strukturstrikk – som et maskemykt overflødighetshorn. Du får nette og lette fasonger, og plagg som funker like bra til jeans, kjole og skjønne silkeskjørt.

  Her har vi samlet den fineste feriestrikken. Du vet, genseren du tar på deg en småkjølig sommerkveld etter en het dag i sola. Garnet er så mykt at du trenger ingenting under. Samtidig er dette plagg som er like aktuelle utover høsten. Har du noen favoritter til strikkelista? Som vanlig viser vi flere fargeversjoner, og siden alt er ensfarget er det enkelt å velge en personlig favorittfarge.

  STØRRELSER
  S (M) L (XL)

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 100 (114) 128 (142) cm
  Hel lengde ca 56 (58) 60 (62) cm
  Ermelengde ca 47 cm eller ønsket lengde

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundp og strømpep nr 6 og 8
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET
  1 mønsterrapport (8 m) etter diagram B på p 8 = 3,5 cm
  1 mønsterrapport (21 m) etter diagram C på p 8 = 12 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.