Petter Genser, Denim

DG 390-04

  kr 1 209,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Herre

  Petter Genser i Denim, strikket med Alpakka Magic og Kidslik Erle, er hentet fra Dale Fashion, Magisk Myk Alpakka with Pure Peace and Love - katalogen til Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vi er fortsatt helt hekta på ALPAKKA MAGIC! Vi får liksom ikke nok av det myke og ultralette garnet i skjønne, melerte fargenyanser. Enda mer magi oppstår i møte med KIDSILK ERLE, og vi kan ikke la være å mikse og trikse. Det er sånn vi oppdager enda flere muligheter med garnet og fargene.

  Kanskje finner du din helt egen magi! Det er selve kjernen i det å strikke og lage sine egne klær; at du tilfører en personlig touch og får noe ingen andre har.

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 97 (105) 113 (121) 129 cm
  Hel lengde ca 68 (70) 72 (74) 76 cm
  Ermelengde ca 55 cm (likt alle størrelser)

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)

  3 knapper

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundp og strømpep nr 7 og 8
  Hjelpep

  STRIKKEFASTHET

  15 m strukturstrikk med 1 tråd ALPAKKA MAGIC og 1 tråd KIDSILK ERLE på p nr 8 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.