Genser, Rødoransje

DSA 37-13

  kr 1 287,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Kari Haugen
  • Passer til
   Dame

  Genser i Rødoransj er hentet fra katalogen Alpakka Chic fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vin-date med venninnene. Vernissage med kjæresten. Kino med småjentene. Det er mange grunner til å småpynte seg litt ekstra i hverdagen. Med lun og fin alpakka. Alpakka kler alt og alle.

  Derfor har Du Store Alpakka designet plagg til hyggelige anledninger i en avslappet og behagelig stil. Plagg i rene linjer med fine detaljer. Lette og myke bruksplagg du ønsker å flytte inn i.

  Den fineste alpakkaen er en sjelden kombinasjon av luksus og fornuft. Det handler om en utrolig evne til å isolere mot kulde og til å regulere varme. Alpakka gir et spesielt mykt garn de fleste tåler uten å klø. Fra Du Store Alpakka får du alpakkagarn som dekker alle behov; fnugglette, lubne luftig børstet, klassiske. Det finnes et alpakkagarn til ethvert bruk.


  STØRRELSER
  S (M) L


  PLAGGETS MÅL
  Genser
  Overvidde ca 88 (98) 108 cm
  Hel lengde ca 69 (73) 75 cm
  Ermelengde ca 48 (50) 51 cm

  PINNEFORSLAG

  Rundp og strømpep nr 6 og 7
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET
  15 m glattstrikk med Hexa på p nr 7 = 10 cm
  68 m i mønster for- og bakstykket med Hexa på p nr 7 = ca 30 cm
  32 m i mønster med Hexa på p nr 7 på ermene = ca 15 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.