Niko Ruterknekt Genser & Skjerf

DSA 44-09

  kr 1 590,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Hrönn Jónsdóttir
  • Passer til
   Herre

  Niko Ruterknekt Genser og Skjerf, strikket med Alpakka Wool, Air, Soul og Hexa garn, er hentet fra Alpakka Autumn Bliss - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.
  For oss her hjemme er alpakkagarnet ren luksus. Noen mener altfor luksuriøs og altfor dyrt. Det synes ikke vi. Vi synes det er fantastisk å kunne hente alpakkagarn hjem fra den andre siden av kloden. Og å kunne gi tilbake til de fattige lokalsamfunnene. For hver gang du kjøper et alpakkanøste fra Du Store Alpakka, går en del av summen tilbake til de som sørger for at vi kan strikke i dette utrolig vakre garnet med så fantastiske egenskaper.

  For hver kilo garn Du Store Alpakka selger, går én dollar til driften av Mirasol-skolen høyt oppe i Andesfjellene – et skoleprosjekt i Peru som nå støttes av strikkere over hele verden.

  STØRRELSER
  Genser S (M) L (XL) XXL
  Skjerf One Size (35 x 200 cm)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 95 (105) 114 (124) 133 cm
  Hel lengde midt bak ca 72 (74) 75 (77) 78 cm
  Ermelengde ca 54 cm eller ønsket lengde

  PINNEFORSLAG
  Genser

  Rundp og strømpep nr 3,5 og 4.
  Heklenål nr 3.
  Skjerf

  Rundp nr 5,5.


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)

  2 knapper


  STRIKKEFASTHET
  Genser

  21 m glattstrikk og mønster med dobbelt garn (1 tråd Alpakka Wool + 1 tråd Air eller Soul) på p nr 4 = 10 cm.
  Skjerf

  11 m patentstrikk på p nr 5,5 = 10 cm.

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.