Julehjerte Genser, Rød

DSA 54-02

  kr 682,50

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
   Dame

  Julehjerte Genser i Rød, strikket med Sterk, er hentet fra Julehjerter - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Strikkefolket elsker kofter! Så hva med en feststemt og glitrende finkofte før julefreden senker seg? 

  Julas fineste festkofte strikker du nemlig selv. Ta en titt på mønsterbordene og kom i skikkelig julestemning! Her finner du velkjente julemotiv med HJERTER, JULETRÆR, STJERNER & LYS – og til og med Rudolfs GEVIR – nydelig plassert i en rund sal. Vi valgte dyprød bunnfarge til voksenkofta, mens ungene får en ren, rød julekofte. Kanskje har du en favoritt allerede.

  Kofta til deg selv strikkes i storfavoritten STERK som er et bruksvennlig, forsterket mykt garn i alpakka og merinoull. Og her har du valget mellom jakke eller genser i samme mønster. Til småttingen og ungene går vi for MINI STERK i samme supre kvalitet som Sterk, bare tynnere. Dermed får du et finere maskebilde, og selv større mønsterborder funker fint på de minste størrelsene også.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 88 (95) 101 (109) 118 cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (63) 64 cm
  Ermelengde ca 46 (47) 48 (49) 50 cm

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 3 og 3,5


  STRIKKEFASTHET
  22 m ensfarget glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  23 m mønstret glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  23 m vrangbordstrikk med 2 farger på p nr 3 = 10 cm
  28 omganger på p nr 3,5 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.