Mia Genser, Sjøgrønn

DSA 60-23

  kr 1 386,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Mia Genser i Sjøgrønn, strikket med Hexa og Pus garn, er hentet fra Chunky Funky Alpakka - katalogen fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  De koster «flesk» i trendy motebutikker. Du må fort punge ut fire til åtte tusen for en av sesongens MÅ-HA-gensere fra overopphetede fashion brands. Og da i garnkvaliteter som sjelden er i samsvar med prislappen. De samme genserne – eller i alle fall veldig tett opp til «originalen» – får du i nær sagt alle kjedebutikker også. Absolutt billigere og i garn som reflekterer prisen. Så da er det vel ikke så merkelig at også garnfolket kaster seg rundt og strikker sesongens genserdille i akkurat det garnet de elsker – eller det de har råd til.

  Til sesongens it-genser og tilbehør velger vi de mest fantastiske og eksklusive garntypene. Garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk. Pusemyk børstet alpakka, supersoft blowgarn og chainettegarn, bare for å nevne toppen av garnlykke.

  Iselin Hafseld har nok en gang designet en superlekker kolleksjon – denne gangen med motegensere og megaskjerf i matchende mønster. Det er ingen tvil om at skjerfet er like kult alene som sammen med genseren. På tykke pinner går det forholdsvis raskt, og her finner du noe både for deg som er fersk med pinner og garn, og for deg som vil ha en utfordring eller to!

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 96 (104) 112 (120) cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) cm
  Ermelengde ca 44 cm (likt for alle størrelser) 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 10
  Hjelpep 

  STRIKKEFASTHET
  10 m glattstrikk på p nr 10 med 1 tråd HEXA og 1 tråd PUS = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.