Nicole

DSA 61-01

  kr 910,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Nicole Genser i Lavendel er hentet fra Etno Chic Alpakka katalogen fra Du Store Alpakka. Her hos HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Peru-genser. Begrepet skaper 70-talls-hippie-bilder av uformelige, beige gensere med brune alpakkaborder på netthinna. Det er skrekkelig lenge siden, og nå er tiden inne for en ny ETNO HIPPIE CHIC revival!

  I de tradisjonelle peruanske tekstilene er det to hovedretninger i fargebruken; enten de naturlige alpakka-nyansene eller de typiske, kraftfulle fargene i heftige kontraster. Det er Iselin Hafseld som har tolket de peruanske mønstrene og designet er hel Peru-kolleksjon som holder seg nær opprinnelsen og strikker plaggene både i nøytrale naturtoner og mer fargerike varianter – dog i en litt dempet palett.  

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 95 (100) 108 (113) 121 cm
  Hel lengde ca 54 (56) 58 (60) 62 cm
  Ermelengde ca 48 cm (i alle størrelser) 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 4,5 og 6

  STRIKKEFASTHET
  15 m mønstret glattstrikk på p nr 6 = 10 cm
  14 m ensfarget glattstrikk på p nr 6 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.