Miguel Genser, Rust

DSA 61-03

  kr 936,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Herre

  Miguel Genser i Rust er hentet fra Etno Chic Alpakka katalogen fra Du Store Alpakka. Her hos HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Peru-genser. Begrepet skaper 70-talls-hippie-bilder av uformelige, beige gensere med brune alpakkaborder på netthinna. Det er skrekkelig lenge siden, og nå er tiden inne for en ny ETNO HIPPIE CHIC revival!

  I de tradisjonelle peruanske tekstilene er det to hovedretninger i fargebruken; enten de naturlige alpakka-nyansene eller de typiske, kraftfulle fargene i heftige kontraster. Det er Iselin Hafseld som har tolket de peruanske mønstrene og designet er hel Peru-kolleksjon som holder seg nær opprinnelsen og strikker plaggene både i nøytrale naturtoner og mer fargerike varianter – dog i en litt dempet palett.  

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 100 (110) 120 (130) cm
  Hel lengde ca 66 (69) 72 (75) cm
  Ermelengde ca 54 cm (likt for alle størrelser) 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 2,5 og 3,5 

  STRIKKEFASTHET
  24 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.