Anja Genser, Rød

DSA 74-01

  kr 712,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Anja Genser i Rød, er hentet fra Yarnmade, Du Store Alpakka Julespesial 2019. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger.

  Du trenger en lekker JULEGENSER til alle små og litt større juleavslutninger – enten det er på jobben, koselige venninnetreff, til gløgg- og pepperkakeparty, en førjuls-date, kanskje i barnehagen eller på skolen – og til alle andre hyggestunder ute og inne i den fine førjulstida. 

  Vi tenker ikke en UGLY utgave – men en superlett og trendy all-rounder som er like kul til jeans som til et lekkert silkeskjørt. For det er sånn vi vil ha luksusgenseren. Vil du heller strikke julekveldsstasen selv, er KIRA Twin-set kardigan og kortermet jumper helt nydelig i dype, julerøde nyanser. 

  Leter du etter ditt eget lille førjulsprosjekt? Her på HOY.NO har du så mye å velge i, at det største problemet blir å velge.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 93 (101) 109 (117) 125 cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) 66 cm
  Ermelengde ca 48 cm (i alle størrelser)

  PINNEFORSLAG

  Liten og stor rundp og strømpep nr 5 og 6


  STRIKKEFASTHET

  15 m mønstret glattstrikk på p nr 6 = 10 cm
  14 m ensfarget glattstrikk på p nr 6 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.