Merina Genser, Skogsgrønn

GG 269-08

  kr 531,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Gjestal Garn
  • Passer til
   Dame

  Merina Genser i Skogsgrønn, hentet fra katalogen Nye Hverdagsfavoritter. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger til denne oppskriften.

  Vi får aldri nok av de myke, deilige og fluffy garntypene! Kun det beste er godt nok for deg som elsker garn og strikking – og da mener vi både kvalitet og pris. Fordi du fortjener det! Nå ønsker vi oss finfin mønsterstrikk, delikat hullstrikk og superenkel strukturstrikk – alt kjappstrikka i enkelt eller dobbelt garn på tykke pinner. 

  SOFT KITTEN Børstet Alpakka-blend er et deilig mykt og fluffy garn som er perfekt til fashionstrikk som gensere, jakker, kardigans og tilbehør. Liker du pusete garn er SOFT KITTEN noe for deg! Og vi synes det er like fint i enkel glattstrikk og strukturstrikk som til fletter og lekker lace. Strikk gjerne med dobbelt garn. Plaggene blir uansett lette og luftige.


  STØRRELSER S (M) L (XL)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 100 (112) 124 (137) cm
  Hel lengde ca 66 (68) 70 (72) cm
  Ermelengde ca 47 cm, eller ønsket lengde

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundp og strømpep nr 7
  Liten rundp nr 6
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET

  13 perlestrikk på p nr 7 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.