Madelia Genser, Dus Grønn

GG 269-12

  kr 294,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Gjestal Garn
  • Passer til
   Dame

  Madelia Genser i Dus Grønn, hentet fra katalogen Nye Hverdagsfavoritter. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger til denne oppskriften.

  Vi får aldri nok av de myke, deilige og fluffy garntypene! Kun det beste er godt nok for deg som elsker garn og strikking – og da mener vi både kvalitet og pris. Fordi du fortjener det! Nå ønsker vi oss finfin mønsterstrikk, delikat hullstrikk og superenkel strukturstrikk – alt kjappstrikka i enkelt eller dobbelt garn på tykke pinner. 

  COZY Supersoft Blowgarn er et supermykt og lett motegarn i fin ull-blend. Med COZY får du lette, fine plagg og er nydelig i hullstrikk, fletter og fine strukturer. Elsker du luftige, chunky fashiongensere og trendy tilbehør, bør du absolutt gå for dobbelt eller i tre-dobbelt garn. Vi garanterer et kult resultat!

  STØRRELSER

  S (M) L (XL)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 97 (107) 117 (127) cm
  Hel lengde ca 56 (58) 60 (62) cm
  Ermelengde ca 47 cm, eller ønsket lengde


  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundp og strømpep nr 5 og 6
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET

  16 m vrangt glattstrikk på p 6 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.