Merina Kids, Dus Grønn

GG 270-01

  kr 147,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Ane Kydland Thomassen, House of Yarn
  • Passer til
   Jente

  Merina Kids i Dus Grønn, hentet fra katalogen Myke Hverdagsfavoritter til Kidsa. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger til denne oppskriften.

  Etter at Hverdagsfavorittene ble lansert, tok det ikke lang tid før ønskene om barnestørrelser strømmet inn. 

  I katalogen Myke Hverdagsfavoritter, kommer flere av de sjønne genserne til barn. Så nå kan mamma & mini matche i akkurat de samme myke plaggene i samme fine mønsterstrikk, delikat hullstrikk og superenkel strukturstrikk – alt kjappstrikka i enkelt eller dobbelt garn på tykke pinner. Det ligger an til mange, nye favoritter for både små busfrø og fine mammaer!

  Med COZY garn fra Gjestal får du lette, fine plagg, og garnet er perfekt i hullstrikk, fletter og fine strukturer. Elsker du luftige, chunky fashiongensere og trendy tilbehør, bør du absolutt gå for dobbelt eller i tre-dobbelt garn. Vi garanterer et kult resultat!

  STØRRELSER

  2 (4) 6 (8) 10 (12) år 

  PLAGGETS MÅL 

  Overvidde ca 60 (65) 70 (75) 83 (88) cm 

  Hel lengde ca 35 (39) 43 (47) 51 (55) cm 

  Ermelengde ca 24 (27) 33 (36) 38 (40) cm 

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundpinne og strømpepinne 

  nr 5 og 6 Hjelpep

  STRIKKEFASTHET

  16 m perlestrikk på p nr 6 = 10 cm 

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.