Crocus Lang Jakke, Summer Breeze

CP-60

  kr 990,00

  Totalt:
  Størrelser
  Fra kr 0,00

  På lager

  Last ned oppskrift
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Camilla Pihl, Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Dame

  Crocus Lang Jakke, Summer Breeze er hentet fra Camilla Pihl Summer Breeze Collection til House of Yarn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger.

  Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og vår vakreste strikkekolleksjon! Dette spennende samarbeidet, mellom Camilla Pihl og House of Yarn, er et resultat av Camillas interesse for strikking, og et stort ønske om å bringe et eget design- og garnkonsept til live.

  TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

  Hver gang du kjøper garn fra CAMILLA PIHL COLLECTION, går en del av summen tilbake til de som sørger for at vi kan strikke i dette utrolig vakre garnet med så fantastiske egenskaper.
  For hver kilo garn vi selger, går én dollar til driften av Mirasol-skolen høyt oppe i Andesfjellene – et skoleprosjekt i Peru som nå støttes av strikkere over hele verden.

  Tusen takk for at du hjelper oss å hjelpe!

  STØRRELSER 
  XS-S (M-L) XL

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 110 (117) 130 cm
  Hel lengde ca 66 (69) 72 cm
  Ermelengde ca 45 cm, likt alle størrelser

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp nr 12 og 15


  STRIKKEFASTHET
  6 m glattstrikk med dobbelt garn på p nr 15 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.