Slottsrose Genser

DG 358-02

  kr 855,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Bente Presterud Røvik
  • Passer til
   Dame

  Slottsrose Genser er hentet fra Dale Gull - Trend og Tradisjon katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Denne Dale-skatten er hentet fra arkivet til Dale Garn. Den er 60-70 år gammel og er et ekte er tradisjonsmønster som gleder stadig nye generasjoner. Dette er en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd, det gjør vi når vi relanserer noen av de gode gamle, lar oss inspirere og bruker mønsterelementene på nye måter.

  Vi har fokus på råvarene. Vi vil ha ekte vare, tradisjonsrik ull og naturlige fiber. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige timer i et praktplagg. Vi velger ull med lanolin som gir mykere garn, øker ullas selvrensende egenskaper og gjør at plagget er vannavstøtende. Eller strikk med vår aller beste ull-alpakka og ren ull som er sertifisert økologisk og etisk. Ull puster, isolerer og holder deg varm selv når den er fuktig og våt. Derfor anbefaler vi ubehandlet ull og alpakka til ditt neste strikkeprosjekt. Mer ekte blir det ikke.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL 

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 96 (101) 108 (114) 121 cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) 66 cm
  Ermelengde ca 50 (51) 51 (52) 52 cm 

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 3 og 4 

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  8 knapper 

  STRIKKEFASTHET
  22 m glattstrikk på p nr 4 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.