Stella Jakke

DG 358-04

  kr 918,00

  Totalt:
  Størrelser
  Fra kr 0,00

  På lager

  Last ned oppskrift
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Bente Presterud Røvik
  • Passer til
   Dame

  Stella Jakke er hentet fra Dale Gull - Trend og Tradisjon katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Denne Dale-skatten er hentet fra arkivet til Dale Garn. Den er 60-70 år gammel og er et ekte er tradisjonsmønster som gleder stadig nye generasjoner. Dette er en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd, det gjør vi når vi relanserer noen av de gode gamle, lar oss inspirere og bruker mønsterelementene på nye måter.

  Vi har fokus på råvarene. Vi vil ha ekte vare, tradisjonsrik ull og naturlige fiber. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige timer i et praktplagg. Vi velger ull med lanolin som gir mykere garn, øker ullas selvrensende egenskaper og gjør at plagget er vannavstøtende. Eller strikk med vår aller beste ull-alpakka og ren ull som er sertifisert økologisk og etisk. Ull puster, isolerer og holder deg varm selv når den er fuktig og våt. Derfor anbefaler vi ubehandlet ull og alpakka til ditt neste strikkeprosjekt. Mer ekte blir det ikke.

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL

   

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 95 (103) 110 (117) 128 cm
  Hel lengde (midt bak) ca 66 (68) 70 (72) 74 cm
  Ermelengde ca 43 (43) 43 (43) 43 cm 

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 3 og 4

   

  TILBEHØR
  9 knapper 

  STRIKKEFASTHET
  22 m glattstrikk eller glattstrikket mønster på p nr 4 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.