Alfhild Jakke

DG 363-04
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Trine Lise Høyseth
  • Passer til
    Dame

Alfhild Jakke er hentet fra katalogen Cool Summer of Love fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

Alle oppskriftene i denne katalogen er strikket i Pure Lino. Det er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn.

Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og svært behagelig på huden. Pure LINO har egenskaper som er identisk med plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.


STØRRELSER
S (M) L (XL) XXL


PLAGGETS MÅL
Overvidde ca 105 (115) 125 (136) 147 cm
Hel lengde ca 74 (76) 78 (80) 82 cm
Ermelengde ca 48 (47) 45 (44) 42 cm

PINNEFORSLAG Stor rundp nr 3,5


STRIKKEFASTHET

22 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm

Husk:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.