Stjernesildre Jakke

DG 368-01

  kr 810,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Dame

  Sjernesildre Jakke er hentet fra Dale Gull, Retro til Sport og Fritid katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vi går stadig på skattejakt! Og det er ingen ende på hva man kan skape ut fra alle de flotteste skattene vi finner i Dales GULL-arkiv.

  Her får du mange, nye oppskrifter på de fineste mellomplaggene til sport og fritid. Altså de du bruker over undertøyet og under en vindtett skalljakke. Nå håper vi at alle ønsker seg flotte plagg i ren, ny lanolinbehandlet ull og økologisk ull-alpakka i garn som er helt uten mikroplast og klorbehandling. Det betyr at vi ikke har brukt garn med tradisjonell superwashbehandling. Her finner du jakker og gensere som erstatter plagg i syntetisk fleece og mikrofiber – og du får dessuten plagg med langt bedre bruksegenskaper.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL (XXL) 

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 89 (95) 100 (106) 117 (127) cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) 66 (68) cm
  Ermelengde ca 47 cm i alle størrelser 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3,5 og 4.
  Hjelpep

   

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  1 glidelås i passende lengde 

  STRIKKEFASTHET
  29-30 m flettestrikk etter diagram A på p nr 4 = ca 10 cm i bredden. 22 m mønstret glattstrikk på p nr 4 = 10 cm i bredden. 25 p mønstret glattstrikk på p nr 4 = 10 cm i høyden

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.