Medalje Jakke Natur

DG 391-10

  kr 202,50

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Brit Frafjord Ørstavik, Dale Garn
  • Passer til
   Jente

  Medalje Jakke i Natur, strikket med Pure ECO Baby Wool, er hentet fra Dale Gull, Kids & Tweens - katalogen til Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Nå er det ungenes tur til å få nye staskofter – med noko attåt. Dermed får de gamle, trauste plaggene nytt liv og blir til skjønne skryteplagg som til og med tweensa ønsker seg. Akkurat det må til for at tradisjonene skal blomstre og leve videre.

  Kofter og tradisjonsmønstrene er hyperaktuelle, men med nye koftegenerasjoner må de oppdateres og tilpasses. Det betyr tynnere og mykere garn i alpakka, kidsilk mohair, økologisk babyull og merino.

  Nå håper vi at du finner noe nytt til strikkelista, enten du strikker til skolestart eller til barnehageungen som trenger en ny ladning høststrikk. Mulighetene er mange når vi nå strikker oss inn i en ny og kreativ sesong der både små og større strikkeprosjektene står i kø.

  STØRRELSER
  2 (4) 6 (8) 10 (12) år 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 63 (66) 71 (74) 80 (86) cm
  Hel lengde ca 32 (35) 40 (46) 51 (54) cm
  Ermelengde ca 24 (27) 33 (36) 38 (40) cm 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 2,5 og 3

   

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  7 (7) 7 (7) 9 (9) knapper 

  STRIKKEFASTHET
  28 m glattstrikk og mønster på p nr 3 = 10 cm.
  Ca 36 omganger glattstrikk og mønster på p nr 3 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.