Ringregle Langkofte

DSA 45-07

  kr 720,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Liv Inger Espedal
  • Passer til
   Tenåring, Gutt

  Ringregle Langkofte, strikket med Sterk garn, er hentet fra Alpakka Tweens - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  De unge mellom åtte og tolv-fjorten kalles ofte den glemte aldersgruppa. De er kule og motebevisste og vet godt hva de vil gå med og ikke. De shopper ikke i barnebutikkene, mens ungdomskolleksjonene ofte er for store. Det er det slutt på. For nå lager vi kul og brukbar strikk for nettopp dem.

  Myke, deilige alpakkaplagg man kan bruke med slim, low croch og boyfriend jeans, chinos, shorts, tights og leggings. Alle favorittene funker med alpakka – alpakka som luner, varmer og er myk som silke. Strikk er mote – personlig mote. Fordi du får eksklusive custom made klær. Noe ikke alle andre har. Ungdommen vil kanskje velge fargene selv. 

  STØRRELSER
  8 (10) 12 (14) år 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 82 (85) 92 (96) cm
  Hel lengde ca 60 (64) 66 (68) cm
  Ermelengde ca 36 (38) 40 (42) cm 

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 3 og 3,5. 

  TILBEHØR
  6 knapper 

  STRIKKEFASTHET
  22 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.