William Jakke, Koksgrå

DSA 52-01

  kr 981,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Herre

  William Jakke i Koksgrå, strikket med Alpakka Wool og Tynn Alpakka garn, er hentet fra It's a Mans World - katalogen fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  I denne katalogen finner du en original alpakka-kolleksjon designet av Iselin Hafseld. Nå gledes vi over massevis av lekker herredesign i de aller flotteste alpakkakvalitetene. 

  Alle som har fulgt med garnbransjen i noen ti-år, kjenner Iselins design både fra industri- og håndstrikk, og fra en uendelig rekke profilerte bestselgere. Når hun nå har designet en hel strikkekolleksjon for menn, har hun en spesiell type i tankene: 

  – Denne mannen er maskulin, urban, sporty og chic. Stilen er avslappet, men kul, sier Iselin. 

  Enten du er mann og strikker selv, eller satser på at noen strikker til deg av pur kjærlighet; vi håper alle gode menn der ute får oppleve en særdeles alpakkafin høst! Nyt den!

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL


  PLAGGETS MÅL
  Halv overvidde ca 49 (52) 57 (60) 65 cm
  Hel lengde ca 68 (70) 72 (74) 76 cm
  Ermelengde ca 54 cm (likt for alle størrelser)

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 4 og 4,5
  Heklenål nr 4
  Hjelpep


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  3 knapper

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.