Nina Jakke

DSA 55-11

  kr 1 240,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Nina Jakke i Blåfarget Big Sterk, Mini Sterk og Alpakka Tweed - garn, er hentet fra katalogen DIY Eventyrlig Alpakka fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Denne katalogen frister med mange lekre og trendy strikkeplagg i de aller beste alpakkakvalitetene. Vi elsker alt som er supermykt, lett og fluffy – og dessuten godt å strikke med.

  Du Store Alpakka tenker mix & match, og du finner mange farger i Faerytale- og Sterk-familiene som er speilet mot hverandre slik at du kan leke deg med flere garn og strukturer i samme plagg. Eller du kan strikke flere plagg, hele antrekk og tilbehør ton-i-ton i ulike garntyper. Akkurat nå ønsker vi oss deilig strikk i luftige og lune plagg, de fineste flettene og trendy tradisjonsmønster i duse, vårlige farger og kjappstrikka plagg på tykke pinner. Vi slår et slag for alpakka hele året, og ønsker alle dere fine DSA-følgere en fortsatt nydelig alpakka-sesong.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 100 (104) 110 (116) 120 cm
  Hel lengde ca 66 (68) 70 (72) 74 cm
  Ermelengde ca 46 (47) 48 (49) 50 cm 

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp og strømpep nr 4,5 og nr 5. Heklenål nr 5 

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  1 knapp

   

  STRIKKEFASTHET
  16 m glattstrikk på p nr 5 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.