Morten Søskenjakke & Shorts, Lys Denim

DSA 56-05

  kr 648,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Gutt

  Morten Søskenjakke og Shorts i Lys Denim, strikket med Alpakka Wool, er hentet fra Sweet Alpakka Baby og Kids - katalogen fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Heldig er den ungen som får skuffen fylt av deilig hjemmestrikk når det går mot vår. Er det flere i flokken som ønsker seg verdens mykeste alpakka, har vi en plan. I dette heftet finner du oppskrifter som matcher en som er bitteliten med en som er litt større. Hvor herlig er ikke det! Mens babyen får skjønne sett med babyteppe eller kosepose, kan storesøster og storebror stille i samme flotte design i søskenversjon.

  I denne katalogen finner du supersøte hentesett, skjønne kjoler både til hverdager og fine festdager og fargeglad barnehagestrikk. Når du nå skal strikke til de minste, er det mange gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpakka. Vi velger for det første kun den beste fiberkvaliteten. Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Alpakka er en såkalt hypoallergenisk fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder dessuten naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Ingenting er så silkemykt og lunt som alpakka.

  STØRRELSER
  2 (4) 6 år


  PLAGGETS MÅL
  Jakke
  Overvidde ca 64 (68) 72 cm
  Hel lengde ca 36 (40) 44 cm
  Ermelengde ca 24 (28) 32 cm
  Shorts
  Livvidde ca 50 (53) 55 cm
  Hel lengde ca 27 (30) 33 cm

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 2,5 og 3


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  Jakke 6 knapper DSA W9-15
  Shorts 3 knapper DSA W9-18
  Elastikk


  STRIKKEFASTHE
  27 m glattstrikk på p nr 3 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.