Gilja Lusekofte

GG 266-02

  kr 245,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Gjestal Garn
  • Passer til
   Jente

  Gilja Lusekofte, hentet fra katalogen Fin retro og Kofte-klassikere. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger til denne oppskriften.

  Koftebonanzaen vil ingen ende ta, og koftefolket er umettelig på de tradisjonsrike strikkemønstrene. Koftene ruler hele strikke-Norge, og de gode, gamle klassikerne er like populære som kreativ redesign i spreke fargekombinasjoner og utradisjonelle garnkvaliteter.

  Koftene er på full fart inn i motemiljøene, og stadig flere oppdager hvor kule kofter kan være. Midt i dette er vi utrolig heldig, – for vi eier en skatt! Og nå har vi igjen tatt et dypdykk i Gjestal-arkivene og funnet fram de evigunge godbitene. Vi børster av støvet og redesigner dem i nye garn, farger og fasonger slik vi liker dem nå.

  Gjestal Spinneri startet sin stolte historie i Oltedal i 1937. Og helt fra den gang har Gjestal Garn inspirert og skapt garnglede blant strikkefolk.

  STØRRELSER

  2 (4) 6 (8) 10 (12) år 

  PLAGGETS MÅL 

  Overvidde ca 58 (62) 65 (74) 77 (83) cm 

  Hel lengde ca 38 (42) 46 (50) 56 (58) cm 

  Ermelengde ca 24 (27) 33 (33) 38 (40) cm 

  PINNEFORSLAG

  Liten og stor rundpinne og strømpepinne nr 2,5 og 3

  TILBEHØR  (følger ikke med i strikkepakken)

  7-9 knapper 

  STRIKKEFASTHET

  26 m glattstrikk og

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.