Nora Kjole, Dus Fersken

DG 359-10

  kr 335,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Kari Haugen
  • Passer til
   Baby, Jente

  Nora Kjole i Dus Fersken, strikket i Lille Lerke, er hentet fra Fin Retro til Baby og Småbarn - katalogen til Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Tradisjonsmønstrene som kan glede nye generasjoner småtroll, mamma-strikkere, tanter, bestemødre – og en pappa, onkel og bestefar eller to. Det er ingen som kan forvalte og fornye disse ikonene med større innsikt enn vår designer Kari Haugen. Hele sitt designerliv har hun tilført håndstikkingen nye og innovative design og oppskrifter, og hun er selve inkarnasjonen på Dales velkjente og staselige babystrikk. Ingen andre kunne laget en så nydelig og tidsriktig kolleksjon fylt av de fineste baby- og småbarnplagg!

  Om den nye retro-kolleksjonen sier Kari selv:

  Så da er det bare å gå i gang med pinner og garn. Ventes det småfolk i familien er forberedelsene med å fylle strikkeskuffen et av de aller koseligste strikkeprosjektene.


  STØRRELSER
  6 mnd (1) 2 (4) 6 år


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 52 (55) 58 (63) 68 cm
  Hel lengde ca 34 (40) 46 (53) 58 cm

  PINNEFORSLAG
  Liten rundp nr 2,5 og 3
  Strømpep nr 2,5
  Heklenål nr 2,5


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  Fløyels- eller silkebånd til halskanten, 1 liten knapp


  STRIKKEFASTHET
  26 m glattstrikk på p nr 3 = 10 cm
  34 omganger på p nr 3 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.