Leonara Kjole, Safarigrønn

DG361-12
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
    Dame

Leonara Kjole i Safarigrønn er hentet fra katalogen Sweet Summer in the City fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

Denne katalogen har nydlige oppskrifter i Pure LINO. Det er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn. Selve hydrolyseprosessen fra tekstilavfall til ny lin-rayon foregår i lukkede anlegg, og med denne økologiske og bærekraftige teknologien unngår man miljøskadelige utslipp.

Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og behagelig på huden. Det er egenskaper som er lik plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.


STØRRELSER
XS (S) M (L) XL


PLAGGETS MÅL
Overvidde ca 83 (90) 95 (103) 112 cm
Hel lengde ca 80 (82) 84 (86) 87 cm
Vidde nederst ca 99 (108) 115 (123) 132 cm

PINNEFORSLAG

Stor rundp nr 3 og 3,5


STRIKKEFASTHET

5 m diagram A på p nr 3,5 = ca 2,5 cm
22 m diagram B og diagram C på p nr 3,5 = 10 cm

Husk:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.