Ylva Flettekjole, Rød

DG 387-05

  kr 603,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Kari Haugen
  • Passer til
   Jente

  Ylva Flettekjole i Rød er hentet fra katalogen Festfin #Jentestrikk i Flaggfarger fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Det er ikke noe å lure på. Vi ELSKER rødt, hvitt og blått. Hver især, to og to – eller alle tre på én gang. Flaggfargene er like populære året rundt, men vi tipper aktualiteten stiger når vi nærmer oss mai-du-skjønne-milde med høy flaggføring. Her har du de ultimate fargene til alle festdager og høytider, men har du andre favoritter fins det selvsagt et hav av andre farger å velge i.

  Strikkepakkene fra denne katalogen har supersøte kjoler og danseskjørt i ganske kjappstrikka versjoner. Og da måtte vi bare stille med noen splitter nye versjoner av nydelige CORTINA i både kjoler, skjørt og en liten, kortermet topp. Hvor søtt er ikke det, når vi pynter frøkna i det enkle, klassiske mønstret med aner fra 1956.

  STØRRELSER 

  2 (4) 6 år 

  PLAGGETS MÅL 

  Overvidde ca 62 (67) 76 cm 

  Hel lengde ca 45 (50) 55 cm 

  Ermelengde ca 26 (29) 34 cm 

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundpinne og strømpepinne nr 4,5 og 5 

  Hjelpepinne

  STRIKKEFASTHET

  18 m glattstrikk på p nr 5 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.