Barnekjole

DSA 37-02

  kr 592,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Hrönn Jónsdóttir
  • Passer til
   Jente

  Barnekjole er hentet fra katalogen Alpakka Chic fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vin-date med venninnene. Vernissage med kjæresten. Kino med småjentene. Det er mange grunner til å småpynte seg litt ekstra i hverdagen. Med lun og fin alpakka. Alpakka kler alt og alle.

  Derfor har Du Store Alpakka designet plagg til hyggelige anledninger i en avslappet og behagelig stil. Plagg i rene linjer med fine detaljer. Lette og myke bruksplagg du ønsker å flytte inn i.

  Den fineste alpakkaen er en sjelden kombinasjon av luksus og fornuft. Det handler om en utrolig evne til å isolere mot kulde og til å regulere varme. Alpakka gir et spesielt mykt garn de fleste tåler uten å klø. Fra Du Store Alpakka får du alpakkagarn som dekker alle behov; fnugglette, lubne luftig børstet, klassiske. Det finnes et alpakkagarn til ethvert bruk.


  STØRRELSER
  2 (4) 6 (8) år


  PLAGGETS MÅL KJOLE
  Overvidde ca 57 (60) 63 (68) cm
  Hel lengde ca 42 (48) 52 (56) cm
  Ermelengde ca 27 (30) 36 (39) cm

  PINNEFORSLAG

  Rundp nr 4
  Strømpep nr 2,5 og 4
  Liten rundp nr 2,5 til halskanten

  STRIKKEFASTHET
  19 m glattstrikk med enkelt FAERYTALE på p nr 4 = 10 cm
  23 m mønster med 1 tråd SOUL + 1 tråd SKY på p nr 4 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.