Lille Lotta i Blå, uten ermer

355-47-01A

  kr 360,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Hrönn Jónsdóttir
  • Passer til
   Baby, Jente

  Lille Lotta uten ermer, i Blå, strikket med Mini Sterk, er hentet fra Sweet Alpakka Baby - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  De aller fineste baby- og barneplaggene strikker du i det beste alpakkagarnet. Alpakkafiberen isolerer nemlig ikke bare mot kulde og holder ungen god og varm selv om plagget blir fuktig, men den har også en svalende effekt når det blir varmt i været. Det gjør alpakka til et perfekt helårsgarn. 

  I denne katalogen finner du oppskrifter til baby og småbarn fra 0-4 år. Nå strikker vi fine og lettere plagg i Baby Silk, Fin, Sky, Soul, Alpakka Tweed, Alpakka Wool, Sterk og Mini Sterk. Garn i Sterk-familien i alpakka-merinoblend er forsterket med nylon og er perfekt til barnehage- og hverdagsplagg som skal tåle mye bruk og slitasje.

  STØRRELSER
  0-3 (6) 9-12 mnd (2) 4 år


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 47 (51) 56 (60) 62 cm
  Hel lengde ca 32 (38) 43 (47) 52 cm
  Ermelengde
  Lange ermer ca 16 (17) 19 (24) 27 cm

  PINNEFORSLAG

  Liten og stor rundp og strømpep nr 2,5 og 3.

  Heklenål 3 mm


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)

  1 knapp


  STRIKKEFASTHET

  27 m glattstrikk og mønster på p nr 3 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.