Adventsdrøm Dukketøy, Grønt

DSA 73-33

  kr 304,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Monica Norseth
  • Passer til
   42-45 cm

  Adventsdrøm Dukketøy i Grønt, er hentet fra Yarnmade, Julespesial 2019. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger.

  Monica Norseth fra Tusenogenmaske – har designet en hel kolleksjon enkle, lune og lettstrikka plagg som passer perfekt til årstiden. Noe har du kanskje sett før – og mye er nytt. Det beste er at du her på HOY.NO får alle sammen som ferdige strikkepakker med gratis oppskrift på papir og PDF, sammen med garnet du trenger.

  Har du gaveideene klare? Hva med å velge noe kreativt og fint håndarbeid som kan glede andre. Bare tenk på all kjærligheten og omtanken det ligger i hjemmelagde julegaver. 

  Eller kanskje leter du etter ditt eget lille førjulsprosjekt? Her på HOY.NO har du så mye å velge i, at det største problemet blir å velge.

  STØRRELSER
  Dukke 42-45 cm


  PLAGGETS MÅL
  Genser Overvidde ca 34 cm
  Hel lengde midt foran ca 15 cm
  Ermelengde ca 10 cm
  Skjørt Hel lengde ca 13 cm
  Lue Lengde ca 35 cm
  Votter Lengde ca 11 cm
  Sokker Lengde ca 12,5 cm


  PINNEFORSLAG

  Liten rundp nr 4,5

  Strømpep nr 4 og 4,5
  Heklenål nr 3,5


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)

  Elastikk til skjørt og votter


  STRIKKEFASTHET

  19 m glattstrikk på p nr 4,5 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.