Joanna Lace Alpelue, Pulsvarmere og Skjerf, Jeansblå

DG 355-16

  kr 1 484,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
   Dame, Annet

  Joanna Lace Alpelue, Pulsvarmere og Skjerf i Jeansblå, strikket med Alpakka Forte er hentet fra Winter Warmers-katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Striper, striper, striper! Overalt og i alle mulige farger og bredder. Og trendy blokk-farger. Med glimt i øyet strikker vi patchwork-plagg satt sammen av ermer, kanter, for- og bakstykker i forskjellige farger. Gøy og bittelitt småvilt.

  Da er det på tide å bli kjent med ALPAKKA FORTE – et for­sterket alpakkagarn i 80 prosent alpakka og 20 prosent nylon. Garnet er like mykt og behagelig som ren alpakka, og kommer i mange vakre, mykt melerte fargenyanser.

  Vi anbefaler Alpakka Forte til alle typer strikkeplagg. Garnet er nydelig til fint tilbehør, samt tynnere sokker og strømper. Og selvsagt er forsterket alpakka supert til barneklær som skal tåle røff bruk og slitasje.


  STØRRELSE
  One size, dame


  PLAGGENES MÅL
  Skjerf Bredde ca 27 cm, Lengde ca 210 cm
  Pulsvarmere Lengde ca 18 cm

  PINNEFORSLAG
  Liten rundp og strømpep nr 2,5 og 4,5
  Stor rundp nr 2,5
  Heklenål nr 4
  (Fordi skjerfet strikkes på tvers og det blir ekstra mange m, kan det være greit å bruke 2 rundp)


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  Eventuelt smal elastikk til lua

  STRIKKEFASTHET
  Lue: 17 m glattstrikk med 1 tråd ALPAKKA FORTE + 1 trådERLE på p nr 4,5 = 10 cm
  Pulsvarmere og skjerf: 24 m mønster på p nr 2,5 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.