Linea Kjole & Lue, Mørk Gammelrosa

DG 359-19

  kr 767,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Kari Haugen
  • Passer til
   Jente

  Linea Kjole og Lue i Mørk Gammelrosa, strikket i Baby Ull, er hentet fra Fin Retro til Baby og Småbarn - katalogen til Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Tradisjonsmønstrene som kan glede nye generasjoner småtroll, mamma-strikkere, tanter, bestemødre – og en pappa, onkel og bestefar eller to. Det er ingen som kan forvalte og fornye disse ikonene med større innsikt enn vår designer Kari Haugen. Hele sitt designerliv har hun tilført håndstikkingen nye og innovative design og oppskrifter, og hun er selve inkarnasjonen på Dales velkjente og staselige babystrikk. Ingen andre kunne laget en så nydelig og tidsriktig kolleksjon fylt av de fineste baby- og småbarnplagg!

  Om den nye retro-kolleksjonen sier Kari selv:

  Så da er det bare å gå i gang med pinner og garn. Ventes det småfolk i familien er forberedelsene med å fylle strikkeskuffen et av de aller koseligste strikkeprosjektene.


  STØRRELSER
  2 (4) 6 år


  PLAGGETS MÅL
  Kjole
  Overvidde ca 62 (66) 73 cm
  Hel lengde ca 48 (54) 58 cm
  Ermelengde ca 24 (27) 33 cm

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp og liten rundp og strømpep nr 2,5 og 3
  Heklenål nr 2,5


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  1 (2) 2 små knapper til kjolen


  STRIKKEFASTHET
  28 m glattstrikk på p nr 3 = ca 10 cm
  34 omganger mønstret glattstrikk på p 3 = ca 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.