Linus Mønstersett

DSA 49-10

  kr 648,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
   Baby, Gutt

  Linus Mønstersett, strikket med Mini Sterk garn, er hentet fra Sweet Alpakka Kids - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Når det er på tide å plukke fram de varme klærne igjen, funker ingenting bedre enn lune, myke strikkeplagg i den norske høsten og vinteren. Heldig er den ungen som får skuffen fylt av deilig hjemmestrikk.

  Både førsteklassingen og lillesøster i barnehagen ønsker seg garantert en supersøt hverdagskjole med fine border og mønster. Når vi så plusser på med deilig tilbehør og et stort rillestrikket teppe er det bare å gå i gang med pinner og garn.

  Når du nå skal strikke til de minste, er det mange gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpakka. Vi velger for det første kun den beste fiberkvaliteten. Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Alpakka er en såkalt hypoallergenisk fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder dessuten naturlig svovel som er gunstig for sart hud.

  STØRRELSER
  1 (2) 4 (6) år


  MÅL BUKSE
  Livvidde ca 52 (55) 58 (61) cm
  Hoftevidde ca 57 (60) 63 (67) cm
  Benlengde ca 26 (30) 35 (40) cm

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp og strømpep nr 2,5 og 3


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  2 knapper


  STRIKKEFASTHET
  27 m glattstrikk eller 30 m mønstret glattstrikk på p nr 3 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.