Andes Skjerf Lue og Pulsvarmere, Brun

DSA 61-14

  kr 1 784,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Herre, Annet

  Andes Skjerf, Lue og Pulsvarmere i Brun er hentet fra Etno Chic Alpakka katalogen fra Du Store Alpakka. Her hos HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Peru-genser. Begrepet skaper 70-talls-hippie-bilder av uformelige, beige gensere med brune alpakkaborder på netthinna. Det er skrekkelig lenge siden, og nå er tiden inne for en ny ETNO HIPPIE CHIC revival!

  I de tradisjonelle peruanske tekstilene er det to hovedretninger i fargebruken; enten de naturlige alpakka-nyansene eller de typiske, kraftfulle fargene i heftige kontraster. Det er Iselin Hafseld som har tolket de peruanske mønstrene og designet er hel Peru-kolleksjon som holder seg nær opprinnelsen og strikker plaggene både i nøytrale naturtoner og mer fargerike varianter – dog i en litt dempet palett.  

  STØRRELSER 

  Skjerf 
  (One size) Bredde ca 40 cm 
  Lengde ca 200 cm + frynser 

  Pulsvarmere 
  S-M (L-XL) 
  Omkrets ca 19 (22) cm 
  Lengde ca 24 (26) cm 

  Lue 
  S-M (L-XL) 
  Vidde ca 46 (53) cm 
  Høyde ca 24 (26) cm 

  PINNEFORSLAG 
  Stor og liten rundp og strømpep nr 6 
  Heklenål nr 6 

  STRIKKEFASTHET 
  18 m vrangbord med 1 r, 1 vr med 1 tråd FAERYTALE og 1 tråd STERK på p nr 6 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.