Laurinda Lue og Pulsvarmere, Terracotta

DSA 64-14

  kr 370,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes, DM Collection
  • Passer til
   Dame, Annet

  Laurinda Lue og Pulsvarmere i Terracotta er hentet fra katalogen Tilbehør fra Du Store Alpakka. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Nytt og trendy tilbehør er MÅ-HA før kulda setter inn. Store og myke skjerf, kule luer og pulsvanter – eller hva med en clutch? Strikket og heklet tilbehør er superhot – og det aller fineste tilbehøret lager du selvsagt selv.

  Oppskriftene fra denne katalogen er selvsagt strikket og heklet i de aller beste garntypene våre. Garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk. Pusemyk børstet alpakka, trendy tweed, fluffy pelsgarn og klassisk alpakka-merino-blend. Det er faktisk toppen av garnlykke som attpåtil er godt å jobbe med og deilig mykt og lunt mot huden.

  PLAGGETS MÅL 

  Lue
  Omkrets ca 57 cm 

  Pulsvarmere
  Lengde ca 31 cm 

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp og strømpep nr 4,5 og 5
  Hjelpep 

  STRIKKEFASTHET
  15 m helpatent på p nr 5 = 10 cm
  18 m glattstrikk på p nr 5 = 10 cm
  24 m mønster etter diagram A på pinne nr 5 = ca 9 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.