Laurie Heklelue, Lys Sjøgrønn og Gul

DSA 64-22

  kr 481,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes, DM Collection
  • Passer til
   Dame, Annet

  Laurie Heklelue i Lys Sjøgrønn og Gul er hentet fra katalogen Tilbehør fra Du Store Alpakka. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Nytt og trendy tilbehør er MÅ-HA før kulda setter inn. Store og myke skjerf, kule luer og pulsvanter – eller hva med en clutch? Strikket og heklet tilbehør er superhot – og det aller fineste tilbehøret lager du selvsagt selv.

  Oppskriftene fra denne katalogen er selvsagt strikket og heklet i de aller beste garntypene våre. Garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk. Pusemyk børstet alpakka, trendy tweed, fluffy pelsgarn og klassisk alpakka-merino-blend. Det er faktisk toppen av garnlykke som attpåtil er godt å jobbe med og deilig mykt og lunt mot huden.

  PLAGGETS MÅL
  Vidde ca 60 cm
  Høyde ca 27 cm 

  PINNEFORSLAG
  Heklenål nr 4 og 7 

  TILBEHØR
  1 knapp ca 3 – 4 cm i diameter 

  HEKLEFASTHET
  9 st med 1 tråd HEXA + 1 tråd FAERYTALE og heklenål nr 7 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.