Smånisselue og Snurrehals Barn, Grå

DSA 73-62

  kr 152,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Monica Norseth
  • Passer til
   Gutt, Jente

  Smånisselue og Snurrehals til Barn, i Grå Alpakka Tweed, er hentet fra Yarnmade, Julespesial 2019. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger.

  Monica Norseth fra Tusenogenmaske – har designet en hel kolleksjon enkle, lune og lettstrikka plagg som passer perfekt til årstiden. Noe har du kanskje sett før – og mye er nytt. Det beste er at du her på HOY.NO får alle sammen som ferdige strikkepakker med gratis oppskrift på papir og PDF, sammen med garnet du trenger.

  Har du gaveideene klare? Hva med å velge noe kreativt og fint håndarbeid som kan glede andre. Bare tenk på all kjærligheten og omtanken det ligger i hjemmelagde julegaver. 

  Eller kanskje leter du etter ditt eget lille førjulsprosjekt? Her på HOY.NO har du så mye å velge i, at det største problemet blir å velge.

  STØRRELSER
  2-4 (6-8) 10-12 år

  PLAGGETS MÅL
  Lue
  Vidde 36 (40) 44 cm

  Høyde 20 (22) 24 cm
  Løs hals
  Omkrets 46 (48) 51 cm

  PINNEFORSLAG

  Liten rundp nr 4 og 5
  Strømpep nr 5


  STRIKKEFASTHET

  19 m strukturmønster på p nr 5 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.