Skjerf med Hullmønster

DG 323-02

  kr 344,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Brit Frafjord Ørstavik
  • Passer til
   Annet, Dame

  Skjerf med Hullmønster i Kidsilk Erle, er hentet fra katalogen DG 323 Myke Trender og Kule Masker, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vi ønsker oss kule, lune, trendy strikkeplagg. Mote du lager selv. I deilige, rene naturfiber. Plagg du er stolt av. Plagg du tar vare på og bruker om og om igjen.

  I denne katalogen har vi eksperimentert, blandet og mikset helt forskjellige garntyper – fint og tykt, likt og ulikt. Og se hva som skjer! Plutselig får du et helt nytt og annerledes uttrykk.

  Har du opplevd roen man får med pinner og garn? Det ligner en slags meditasjon. Roen ved det repetitive. Strikke-yoga, kan man også kalle det. Man kan se det som en slags bonus ved å forsvinne inn i et nydelig strikkeunivers.

  STØRRELSER
  Ca 53 x 180 cm

  PINNEFORSLAG

  Stor rundp nr 6


  STRIKKEFASTHET

  1 rapport = 14 m mønsterstrikk
  på p nr 6 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.