Alice Sjal

DSA 59-16

  kr 576,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Alice Sjal i Lys Denim er hentet fra katalogen Nordic Summer fra Dus Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Pima Baby er det perfekte bomulsgarnet. Nå er det her i sommerens fineste design og superlekre trendfarger. Bare se hva som skjer når verdens mykeste bomull mikses med verdens fineste babyalpakka i det nye Pima Baby-garnet vårt.

  Nordic Summer-katalogen er fylt av masse inspirasjon og vi håper at du finner mange, nye sommerprosjekter i Pima Baby. Her kan du velge blant fine topper og lekre gensere. Eller hva med et mykt sommerskjørt eller sjal? Alt i enkle snitt, fine fletter, hullmønster og strukturer. Her er det noe for alle – enten du er ganske ny med pinner og garn eller ønsker deg noe mer utfordrende.

  MÅL (One size)
  Bredde ca 40 cm
  Lengde ca 200 cm 

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp nr 4 

  STRIKKEFASTHET
  21 m hullstrikk på p nr 4 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.