Chezzskjerf Barn, Grønn, Blå og Rosa

DG 360-02B

  kr 712,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
   Gutt, Jente

  Chezzskjerf til Barn i Line Langmo Påfugl er hentet fra Indigo Summer med Line Langmo og Mini - katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Line Langmo deler oppskrifter med hennes vår- og sommerfavoritter til henne selv og barna, og hva er mer sommer enn blå jeans, crispy hvitt og de freshe fargene i blåskalaen sammen med noen duse, delikate pasteller. Akkurat det er INDIGO SUMMER fylt av.

  Når mamma elsker jeans og strikk, blir det mye det samme til lille Olivia og Orion. Olivia synes det er veldig morsomt når vi matcher. Det vet jeg at mange som strikker også liker, for så snart jeg legger ut ny strikk får jeg spørsmål om størrelser til barn. Derfor kommer de fleste av mine oppskrifter i mini-me-størrelser fra 2-12 år også.

  STØRRELSER
  2-4 (6-12) år 

  PLAGGETS MÅL 
  Bredde ca 18 (21) cm
  Lengde ca 130 (158) cm 

  PINNEFORSLAG
  Liten rundp eller strømpep nr 8 

  STRIKKEFASTHET
  10 m glattstrikk med dobbelt garn på p nr 8 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.