Hanna Fletteskjørt, Lys Beige

DSA 51-10

  kr 792,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Hanna Fletteskjørt i Lys Beige, strikket med Sterk garn, er hentet fra Alpakka Bliss - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Det er noe helt spesielt og fantastisk med alpakka, og helt fra Du Store Alpakka introduserte alpakkagarn i 1999, har strikkefolket vist å sette pris på det. Alle som har frekventert garnbransjen i noen tiår, kjenner Iselins design både fra industri- og håndstrikk, og fra en uendelig lang rekke profilerte bestselgere. Iselin er kjent for sin kreativitet, håndverksfaglig perfeksjon og en avslappet og tidløs stil. Med andre ord; perfekt for norske kvinner. 

  Nå får du trendy strikk i alt fra enkle strukturer til flotte fletter og klassiske Fair Isle-mønster i spennende nye farger og passformer.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL 

  PLAGGETS MÅL 
  Livvidde ca 67 (74) 81 (88) 95 cm
  Hoftevidde ca 92 (98) 104 (112) 120 cm
  Hel lengde ca 56 (56) 58 (58) 60 cm 

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp nr 4 og 5
  Hjelpep 

  TILBEHØR
  Elastikk til kanten i livet, ca 3 cm bred 

  STRIKKEFASTHET
  22 m flettestrikk med 2 tråder STERK på p nr 5 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.