Colin Babyteppe, Dus Gammelrosa

LA-07

  kr 300,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Louise Angelica Collection by House of Yarn
  • Passer til
   Baby, Gutt, Jente

  COLIN BABYTEPPE i Dus Gammelrosa Pure Eco Wool fra Dale Garn. 

  Louise Angelica Riise, mamma til lille COLIN, kjent fra bl.a. Kjendismødre på TV3 og gift med fotballikonet John Arne Riise. Nå debuterer hun som strikkedesigner i samarbeid med House of Yarn. 

  Hun lanserer nå hel kolleksjon nydelige babytepper i økologisk ull, Pima bomull og babyalpakka. Det beste er at nå kan også du strikke de vakre teppene. Her forteller hun om hva som inspirerte henne: 

  – Da jeg ble gravid, ønsket jeg å lage noe eget som jeg kunne gi Colin etter fødselen. Jeg har alltid vært glad i klær og mote, og føler at jeg kan litt om det – men var helt grønn når det kom til å lage noe selv. Derfor ble det et prosjekt der jeg lærte meg å strikke – på nytt, noe som gikk overraskende greit. Jeg vurderte først å strikke tøfler eller lue, men jeg ville heller lage noe han kan bruke i flere år fremover. Jeg ville ha noe jeg kunne gi ham med en gang han ble født. Så syntes jeg helseteppene man får på sykehus så litt kalde ut, og jeg fant heller ingen jeg likte helt i butikkene. Da bestemte jeg meg for å lage et selv, forteller Louise Angelica.

  NB! LOUISE ANGELICA er en eksklusiv kolleksjon strikkepakker som leveres med oppskrift. Strikkepakkene er kun er tilgjengelig i nettbutikken på HOY.NO.


  STØRRELSER 
  S (M) L


  MÅL
  Ca 47 x 74 (62 x 100) 90 x 150 cm

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp nr 4,5


  STRIKKEFASTHET
  18 m strukturmønster etter diagrammet på p nr 4,5 = 10 cm