Eline Sommertopp, Korngul

DG383-01
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
    Dame

Eline sommertopp er lekker, behagelig og luftig. Denne lekre korngule varianten er en av flere farger vi har som strikkepakke.

Eline er strikket i Pure LINO fra Dale Garn, og gir plagg som er myke og puster godt, er fuktabsorberende og behagelige på huden. Det er egenskaper som plantefiberDame sitter på gulvet med Eline Sommertopp i Korngul farge. Strikket i Pure Lino fra Dale Garn. som lin og bomull gir, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk.

Garnet er rent vegetabilsk og vegansk, mykt, naturlig glansfullt med nydelig fall, svært gode bruksegenskaper og godt på pinnene. Pure LINO er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin.


STØRRELSER

XS (S) M (L) XL

PLAGGETS MÅL 

Overvidde ca 83 (90) 95 (103) 112 cm 

Hel lengde ca 54 (56) 58 (60) 61 cm

PINNEFORSLAG

Stor rundp nr 3 og 3,5 

Liten rundp nr 3

STRIKKEFASTHET

5 m diagram A = ca 2,5 cm 

22 m diagram B og diagram C = 10 cm

HUSK:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.