Anja Vest, Lavendel

DSA 55-04

  kr 621,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Anja Vest i Big Sterk garn med Lavendel farge, er hentet fra katalogen DIY Eventyrlig Alpakka fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Denne katalogen frister med mange lekre og trendy strikkeplagg i de aller beste alpakkakvalitetene. Vi elsker alt som er supermykt, lett og fluffy – og dessuten godt å strikke med.

  Du Store Alpakka tenker mix & match, og du finner mange farger i Faerytale- og Sterk-familiene som er speilet mot hverandre slik at du kan leke deg med flere garn og strukturer i samme plagg. Eller du kan strikke flere plagg, hele antrekk og tilbehør ton-i-ton i ulike garntyper. Akkurat nå ønsker vi oss deilig strikk i luftige og lune plagg, de fineste flettene og trendy tradisjonsmønster i duse, vårlige farger og kjappstrikka plagg på tykke pinner. Vi slår et slag for alpakka hele året, og ønsker alle dere fine DSA-følgere en fortsatt nydelig alpakka-sesong.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 91 (100) 109 (118) 127 cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) 66 cm 

  PINNEFORSLAG
  Liten og stor rundp nr 4 og 5
  Heklenål nr 5 

  STRIKKEFASTHET
  18 m mønstret glattstrikk på p nr 5 = 10 cm
  17 m ensfarget glattstrikk på p nr 5 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.