Cara T-shirt, Dus Pistasje

DSA 59-10

  kr 512,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Dame

  Cara T-shirt i Dus Pistasje er hentet fra katalogen Nordic Summer fra Dus Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Pima Baby er det perfekte bomulsgarnet. Nå er det her i sommerens fineste design og superlekre trendfarger. Bare se hva som skjer når verdens mykeste bomull mikses med verdens fineste babyalpakka i det nye Pima Baby-garnet vårt.

  Nordic Summer-katalogen er fylt av masse inspirasjon og vi håper at du finner mange, nye sommerprosjekter i Pima Baby. Her kan du velge blant fine topper og lekre gensere. Eller hva med et mykt sommerskjørt eller sjal? Alt i enkle snitt, fine fletter, hullmønster og strukturer. Her er det noe for alle – enten du er ganske ny med pinner og garn eller ønsker deg noe mer utfordrende.

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 98 (106) 113 (120) 127 cm
  Hel lengde ca 50 (52) 54 (56) 58 cm
  Ermelengde ca 12 cm (likt for alle størrelser)

  PINNEFORSLAG

  Liten og stor rundp nr 3 og 4


  STRIKKEFASTHET

  22 m glattstrikk på p nr 4 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.