Erika Sommertopp & Shorts, Natur & Petrol

DSA67-10
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Kari Haugen
  • Passer til
    Dame


Erika Sommertopp og Shorts i Natur og Petrol farge, en oppsrkift hentet fra Alpakka Nordic Summer katalogen til Du Store Alpakka.

Denne toppen er strikket med PIMA BABY – favoritten i 85 prosent peruansk Pima bomull og 15 prosent babyalpakka – et perfekt garn for sommerstrikk. Et mykere bomullsgarn skal du lete lenge etter.

Vil du skape kule plagg du kan fylle i feriekofferten, er Alpakka Nordic Summer katalogen perfekt. Den har 23 gratis oppskrifter med trendy motestrikk og kule klassikere. Singlet, jumpere, topper med korte eller lange ermer, shorts og kardigans. Og selvsagt noen lune mykiser til kjølige sommerkvelder og når-som-helst ellers. Alt i lekker lace og fete fletter paret med enkle strukturer og glattstrikk. Og alle får du selvfølgelig som strikkepakke her i HoY.no.

Det er noe løfterikt over å gå i gang med feriestrikken. Ferie med sol og sommer føles litt nærmere da, det er bare å bestille pakken for deg og sette i gang med strikkingen.


STØRRELSER
Sommertopp S (M) L (XL)
Shorts S (M-L) XL


PLAGGETS MÅL:
Sommertopp:
Overvidde ca 88 (96) 104 (112) cm
Hel lengde ca 54 (55) 56 (57) cm

Shorts:
Livvidde ca 75 (87) 100 cm
Hoftevidde ca 101 (114) 128 cm
Sidelengde 40 (44) 48 cm

PINNEFORSLAG:

Stor og liten rundp nr 3,5 og 4


STRIKKEFASTHET:
22 m glattstrikk på p nr 4 = ca 10 cm
16 m mønster etter diagram A på p nr 4 = 8 cm
14 m mønster etter diagram B på p nr 4 = 7 cm

HUSK:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.