Softrib Cocoon Tunika

DSA 44-08

  kr 1 128,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Liv Inger Espedal
  • Passer til
   Dame

  Softcrib Cocoon Tunika, strikket med Sterk og Faerytale garn, er hentet fra Alpakka Autumn Bliss - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.
  For oss her hjemme er alpakkagarnet ren luksus. Noen mener altfor luksuriøs og altfor dyrt. Det synes ikke vi. Vi synes det er fantastisk å kunne hente alpakkagarn hjem fra den andre siden av kloden. Og å kunne gi tilbake til de fattige lokalsamfunnene. For hver gang du kjøper et alpakkanøste fra Du Store Alpakka, går en del av summen tilbake til de som sørger for at vi kan strikke i dette utrolig vakre garnet med så fantastiske egenskaper.

  For hver kilo garn Du Store Alpakka selger, går én dollar til driften av Mirasol-skolen høyt oppe i Andesfjellene – et skoleprosjekt i Peru som nå støttes av strikkere over hele verden.

  STØRRELSER
  XS/S (M/L) XL/XXL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 107 (116) 124 cm
  Hel lengde ca 85 (87) 89 cm
  Ermelengde ca 44 (45) 46 cm

  PINNEFORSLAG

  Liten og stor rundp og strømpep nr 4 og 8.


  STRIKKEFASTHET

  18 m glattstrikk med dobbelt garn (1 tråd av hver kvalitet) på p nr 4 = 10 cm.

  16 m i ribbestrikk, 4 r, 4 vr, med dobbelt garn (1 tråd av hver kvalitet) på p nr 8 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.